Aartselaar, Klein Geluk vzw
25 nov
14.00u

Gezellige luister en babbelmiddag "Aartselaar" voor mensen tijdens en na kanker... voorafgegaan door een voorstelling van enkele interessante kortfilms

Georganiseerd door

De heerlijke geurend koffie en het vlijtige geroesemoes zal je tegemoet treden, bij een bezoekje aan een van onze activiteiten... soms zitten er 5 personen... soms... zitten er veel meer... maar allemaal kregen ze de diagnose kanker. Die éne voelt zich al stukken beter... de andere dubt nog en denkt nog want t'is allemaal wat vers... maar SAMEN... samen  ontspannen doet de batterijtjes terug opladen! Bij Klein Geluk wordt u met open armen ontvangen onder "vrienden"... een lach... een traan... een luisterend oor... een stukje muziek... of eens ouwe kinderliedjes ophalen bij een verjaardagstaart... altijd paraat voor elkaar en zo hebben we het graag!

Liever een babbel apart met één van onze warme-harten vrijwilligers dat kan absoluut ook! En is de drempel wat hoog geef ons  een seintje van uw komst en breng gerust een maatje mee! Van harte welkom, de koffie staat klaar en wij ook!

Vandaag gaat ons babbelmoment ingeleid worden door enkele interressante kortfilms gemaakt door één van onze leden/buddy's "Francois Wouters" die als lid van een duikersclub en filmclub prachtige creaties kan tonen... kunstwerkjes om u tegen te zeggen. Het eerste uur van deze middag wijden we aan de schoonheid en welsprekendheid van film in al zijn facetten.

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig.

Onze deuren staan open vanaf 14.00uur - van harte welkom!

Adres

Klein Geluk vzw

Baron van Ertbornstraat 7, 2630 Aartselaar (lokaal: 't Wolffaertshof - Zaal Lais - 1ste verdiep)
Bekijk in Google maps