Wilrijk, Klein Geluk vzw
16 nov
14.00u

"Gezellig babbelmoment - Neerland" voor mensen tijdens en na kanker... vooraf gegaan door een initiatie en kennismaking met mindfulness door "Walter Daes"

Georganiseerd door

een luisterend oor... een lach... een traan, en ontspannen terug huiswaarts gaan... dat is de bedoeling van alle "Klein Geluk" activiteiten en dat is absoluut ook de bedoeling van onze gezellige babbelmomenten. terwijl in Aartselaar onze activiteiten een vaste waarde zijn... staan ze in het geitendorp Wilrijk nog in de beginschoenen. Maar ook daar staan het bestuur en de warm-harten vrijwilligers ter beschikking van iedereen die een knuffel kan gebruiken... begeleid door een tasje koffie, thee en een "zoeteke" maken we er onder lotgenoten een warme dag van. Lid zijn is absoluut niet nodig... tussen 14.00uur en 17.00uur is iedereen van de doelgroep van harte welkom! Want bij Klein geluk is SAMEN het toverwoord en warme vriendschap zwaait er de plak! 

Dit maal gaat aan het koffiemoment een initiatie "Mindfulness" vooraf gegeven door "Walter Daes" ... hij zal ons in een korte kennismakings sessie laten "voelen" waar mindfulness over gaat...

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig.

Iedereen van de doelgroep is van harte welkom op deze "warme" bijeenkomsten... de bobijntjes opladen en vriendschappen voor het leven opbouwen zijn onze doelen!

 

Adres

Klein Geluk vzw

Edenplein 26, 2610 Wilrijk (lokaal: Neerlandhof - zaal 1e verdiep)
Bekijk in Google maps