MOL, cc 't Getouw
25 okt
14.30u - 18.00u

Fried Theater "En...? Wat nu?" te Mol

Georganiseerd door

De tweede theatervoorstelling van Fried Ringoot die je opnieuw door mekaar schudt, met de voeten op de grond zet, maar ook heerlijk meeneemt in een humoristisch verhaal van 'moed en liefde'... Heel veel 'Graag zien'!

Omdat het medische verhaal helaas niet stopt, en helaas niet altijd in de positieve zin evolueert, is "En?... Wat nu?' na "En?... Alles goed?" de tweede theatershow van Friedtheater.

Omdat Fried Ringoot niet Fried zou zijn indien hij zich zou wegstoppen ipv op het podium zijn verhaal te doen. Omdat hij weet dat dit niet in de eerste plaats voor zichzelf is, maar voor talloze lotgenoten die zichzelf in hem herkennnen. Omdat zijn verhaal eveneens het hunne is en omdat de massale, emotionele reacties Fried niet onberoerd lieten. Omdat Fried niet bang is van zijn eigen herkenbare emoties die in deze voorstelling tot ver in zijn kinderjaren teruggaan... En omdat Fried evenmin bang is om bij momenten hartelijk lachen om deze levenservaringen, wordt dit een rollercoaster sitdown comedy! "En?... Wat nu?" ... dat is inderdaad de vraag!

Fried brengt de voorstelling vanuit zijn rolstoel, boordevol humor, pakkend, herkenbaar, confronterend, zalig muzikaal, soms heerlijk absurd, aangrijpend en teder. En toch steeds met de beide voeten pal in de realiteit durven kijken naar het leven zoals het écht is met een ongelofelijke authenticiteit!

Feestelijke voorstelling 10de campagne Mols comité Kom op tegen Kanker met nagenieten na de theatershow bij hapje en drankje en napraten met Fried.

Inschrijven

Organisatie: LotinCo / Mols comité KotK ism cc 't Getouw Mol
Telefoon: 014 33 09 00
Website: www.getouw.be

Adres

cc 't Getouw

Molenhoekstraat 2, 2400 MOL (lokaal: podiumzaal)
Bekijk in Google maps