Putte, Netherlands, Bij Tamara
10 jul
15.00u - 18.00u

FLAYA-MUZIEK-WORKSHOP

Georganiseerd door

Deze lente kan jij ukelele leren spelen! Dat begint allemaal bij een inspirerende workshop op een prachtige plek in de tuin van een lotgenoot. In deze workshop leer je de basis op de ukelele en binnen twee uur spelen we met elkaar een leuk nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Na het muzikale gedeelte worden we verwend met CROCKTAILS (een combinatie van hartige croques en lekkere cocktails) en is er een mini-tuin-after-party voor degene die graag nog blijven plakken. De workshop is onder begeleiding van Lieve Mercks, een madam die met 15 ukeleles het land rond reist en zichzelf een pro-uke-begeleidster mag noemen.

Uiteraard zijn de lotgenoten uit alle regio’s welkom. Zoals de gewoonte bij FLAYA mag je altijd een +1 meenemen. Wat wil die +1 alweer zeggen ? Je mag altijd 1 jongere meenemen naar onze activiteiten dus een vriend, vriendin, buddy, zus, broer, neef, nicht zijn welkom… de enige voorwaarde is dat ze ook ‘JONG’ moeten zijn. Vergeet zijn of haar naam zeker niet door te geven.

Interesse om erbij te zijn? Graag ontvangen we een seintje via info@flaya.org en het zou fijn zijn moest je jezelf en de +1 aanwezig zetten bij het event op de FLAYA-fb pagina. Zo kunnen wij beter inschatten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Inschrijven

E-mailadres: info@flaya.org

Adres

Bij Tamara

Tulpstraat , 4645 Putte, Netherlands
Bekijk in Google maps