Gent, Brasserie 't Vosken
3 mrt
13.45u

Esperanza stadswandeling en koffiemoment te Gent

Georganiseerd door

Maandelijks organiseren wij informele ontmoetingsmomenten voor en door lotgenoten die geconfronteerd werden/zijn met een gynaecologische kanker. Een goed moment om bij te praten en alle andere zorgen even opzij te zetten. Om ervaringen en vragen te delen en even tijd te nemen voor een deugddoende babbel.

Deze maand starten we ons koffiemoment met een stadswandeling in Gent. Met een enthousiaste Gentse en Esperanzavrijwilligster als gids passeren we verschillende leuke plekjes in de Arteveldestad.

Als je nu net niet graag wandelt of niet goed te been bent, geen probleem: dan kom je gewoon naar de koffie zoals gewoonlijk. Weliswaar een uurtje later en op een nieuwe locatie.

Afspraak wandeling: 14u aan het Sint-Baafsplein (we verzamelen vanaf 13:45). Vanaf daar start de wandeling, die een uurtje zal duren.

Afspraak koffie: 15u in Brasserie 't Vosken, Sint-Baafsplein 19, Gent

Openbaar vervoer: trein tot Sint-Pietersstation, dan tramlijn 1 nemen tot aan de Korenmarkt (ritje van 10 min). Het Sint-Baafsplein ligt naast de Korenmarkt.
Auto: er zijn verschillende parkeergarages in het centrum van Gent.
Inkom: deze activiteit is gratis.  De koffie wordt aangeboden door Esperanza.  

De kerngroep van Esperanza zal aanwezig zijn om een luisterend oor te bieden. Familie en vrienden ook steeds welkom. We rekenen op een vroeg lentezonnetje en hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen!

het Esperanza-team

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig.

14u start wandeling - we verzamelen vanaf 13u45 op het Sint-Baafsplein

15u koffiemoment in brasserie 't Vosken

Adres

Brasserie 't Vosken

St Baafsplein 19, 9000 Gent
Bekijk in Google maps