Leuven, Museum M
3 nov
13.45u

Esperanza koffiemoment te Leuven en bezoek aan museum M

Georganiseerd door

Maandelijks organiseren wij informele ontmoetingsmomenten voor en door lotgenoten die geconfronteerd werden/zijn met een gynaecologische kanker. Een goed moment om bij te praten en alle andere zorgen even opzij te zetten. Om ervaringen en vragen te delen en even tijd te nemen voor een deugddoende babbel.

We bezoeken deze maand Museum M te Leuven. Om 14u worden we verwacht voor een kennismaking onder leiding van een gids, die ons wegwijs zal maken in de architectuur van het gebouw en de geschiedenis van M. Je ontdekt zowel de vaste collectie als een greep uit de tijdelijke tentoonstellingen oude of hedendaagse kunst.

Aansluitend bieden we jullie een drankje aan vanaf 15u15 tot 16u30 in Brasserie Notre-Dame.

Uiteraard zijn jullie ook welkom om alleen een kopje koffie te komen drinken in het gezelschap van lotgenoten. De kerngroep van Esperanza zal aanwezig zijn om een luisterend oor te bieden. Lotgenoten uit alle regio's, familie en vrienden ook steeds welkom.

Interesse om erbij te zijn? Graag ontvangen we vrijblijvend een seintje via contacteeresperanza@gmail.com of een sms naar 0484/315088

We kijken uit naar jullie aanwezigheid!
het Esperanza-team

 

 

 

 

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig.

13u45 samenkomst aan Museum M - L. Vanderkelenstraat 28

14u museumbezoek

15u15 koffie in brasserie Notre Dame - Grote Markt 11

Adres

Museum M

L. Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven
Bekijk in Google maps