Renesse Nederland, Kustpark Klein Poelland
18 aug
14.00u (tot 25 augustus 10.00u)

Een week eropuit met het hele gezin

Georganiseerd door

Een vakantie voor gezinnen met kinderen waarvan minstens 1 van de gezinsleden ziek is of een beperking heeft. Als vakantieganger kleur je zelf je week in. Daarnaast is er een vrijblijvend programma met voor elke dag een aantal  activiteiten. Voor de kinderen stellen moni’s een spelprogramma op met ochtend- en middagactiviteiten.

In het rustgevende groen van Zeeland vind je Kustpark Klein Poelland. Strand, zee en het bruisende Renesse zijn heerlijk dichtbij. Het park beschikt over comfortabele, vrijstaande bungalows. Zeeland is een vakantieplek bij uitstek met vele mogelijkheden op cultureel, sportief en recreatief gebied. Wie op uitstap wil, heeft keuze in overvloed: Waterland Neeltje Jans, Miniatuur Walcheren of de vele pittoreske dorpjes in de buurt… Elke bungalow is uitgerust met alle voorzieningen: badkamer met douche, woon gedeelte met zithoek en open keuken. Ze beschikken standaard over: kleurentelevisie, dekbedden en kussens, terras. Op het terrein zijn er sportvelden, een speeltuin en is er de mogelijkheid om een fi ets te huren. Daarnaast heb je als gast van Kustpark Klein Poelland gratis toegang tot het overdekte zwembad van Zeeland Village en het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort.

Elk gezin beschikt over een eigen bungalow. Bij je inschrijving kun je kiezen voor een diner-arrangement (mits bijbetaling): ’s morgens en ’s middags eet je in de  privacy van je eigen bungalow. ’s Avonds zit je samen met de andere vakantiegangers en krijg je een warme maaltijd (soep – hoofdgerecht – dessert) aangeboden.
Ter voorbereiding van deze vakantie vindt er een informatiemoment plaats.

Inschrijven

Bij: Fenna De Smet
Organisatie: Samana vzw
Telefoon: 02 246 57 11
Website: www.samana.be

Adres

Kustpark Klein Poelland

Lagezoom 15, 4325 Renesse Nederland
Bekijk in Google maps