Sint Martens Latem, Villa Zomernest
10 mei
19.00u

driedelige workshop Verbindende communicatie met Inge Huys

Georganiseerd door

Nadat we massaal zijn wakker geschud door het grote C woord en mogelijks ook nog persoonlijk zijn getroffen door het kanker,  wil Back on Track tijd maken voor hoop en verbinding. We hebben de laatste maanden massaal gevoeld, en voelen nog steeds, wat het is om de verbondenheid fysiek kwijt te zijn.

Ook mentaal en emotioneel missen we nog steeds verbinding, en als we van dichtbij of iets verder zijn geconfronteerd met kanker zijn deze emoties herkenbaar: afgesneden, benauwd, verminkt, angstig, eenzaam en niet meer verbonden met onszelf. De tijdsgeest en/of de ervaring met kanker zorgen ervoor dat verbonden blijven met onszelf alsook in verbinding blijven met de ander een uitdaging is.

Wil jij graag een taal leren die verbindt ipv ons scheidt van elkaar? De innerlijke criticus wat te milderen? Leren uitdrukken wat je echt wil? Dat moeilijke gesprek nu eindelijk aangaan zonder jezelf te verliezen of helemaal door het lint te gaan? Jouw grens aangeven zonder de connectie met de ander te verliezen? Dan zijn deze 3 workshops ‘Verbindende Communicatie’ iets voor jou. Het worden 3 avonden van samen leren, plezier maken en verbinden.
Je hoeft geen voorkennis te hebben, Inge bewaakt de emotionele veiligheid en inclusie van elke deelnemer.

_______________________________

Deze workshop reeks wordt gegeven door Inge Huys: van opleiding is Inge verpleegkundige, daarnaast volgde ze talrijke opleidingen mbt geweldloze communicatie en is ze een gecertificeerd coach. De workshops 'verbindende communicatie vat ze in haar eigen woorden samen...

Zowel nu als voor het Coronatijdperk is het gedachtengoed van Marshall Rosenberg ‘Geweldloze Communicatie” of verbindende communicatie een ware  krachtbron voor mij. Een taal van krachtige kwetsbaarheid die me dichter bij mezelf brengt EN ook meer verbonden met de ander.

Graag inspireer ik ook anderen om op authentieke manier te verbinden met jezelf en hierdoor ook eerlijk te kunnen uitreiken naar de ander. Opkomen voor je eigen behoeften, voeling krijgen met wat er allemaal gebeurt in je binnenwereld zonder de behoeften van de ander uit het oog te verliezen.

Als je geconfronteerd wordt met kanker, een chronische ziekte of verlies zijn een aantal behoeften niet meer vervuld. Hoe kunnen we ondanks verdriet, gemis en pijn leren om onze behoeften te herkennen, erkennen en een strategie te vinden die passend is om deze waarden te vervullen?

___________________________

PRIJS: 60€ voor 3 workshops

INSCHRIJVEN:  https://www.connectiehuys.be/backontrack.html

 

 

Inschrijven

Bij: Helena Van der Plaetsen
Organisatie: Back on Track foundation

Adres

Villa Zomernest

Kwakstraat, 9830 Sint Martens Latem
Bekijk in Google maps