Kampenhout, De Kampenhoeve
14 aug
00.00u

The Donkey Campus

Georganiseerd door

The Donkey Campus vormt een onderdeel van de Kampenhoeve (www.kampenhoeve.com) en richt zich specifiek tot jongeren tijdens of na een kankerbehandeling.

Wij bieden jou een uniek project aan waarbij je één van onze dieren of een dier uit een opvangcentrum helemaal gaat opleiden tot een therapie-ezel die wij nadien dagelijks kunnen inzetten in onze Kampenhoeve werking.

Na een grondige opleiding over de karakteristieken van onze ezels (en paarden) ga je heel gericht een traject volgen waarbij je jouw dier stap voor stap gaat trainen tot de perfecte wandelaar, rust-brenger, uitvoeren van commando's, etc...

Je zal de magie ervaren van de energie en uitstraling van deze dieren. Je werkt uiteraard vooral mee aan een goed doel waarbij je kinderen, jongeren en volwassenen met een mentale en/of fysieke beperking indirect de kans biedt om bij ons asinotherapie te volgen.

We ondersteunen jou dmv een coordinator, experten team, vrijwillgersploeg, een zalige plek van 12 hectare natuur en uiteraard onze staff van16 ezels en 5 paarden. Uiteraard focussen wij op jouw rust, motivatie, geleidelijk opbouwen van een (werk)ritme, verbetering van jouw zelfbeeld, rol in onze werking, individueel werken of in groep werken, en ga je stap voor stap en heel geleidelijk aan jouw mentale boost vinden.

Beloofd!

Inschrijven

Bij: Pascale Van Essche
Organisatie: De Kampenhoeve
Telefoon: 0478880119

Downloads

PDF - 2.4 MB