Antwerpen, ZNA Middelheim
1 sep
09.00u

De lege stoel - groepsbegeleiding voor rouwenden

Georganiseerd door

Rouwen is vaak een individueel gebeuren. De gevoelens die een verlies met zich meebrengen, zijn soms moeilijk onder woorden te brengen. Soms vind je ook niet zo makkelijk mensen die kunnen luisteren. Toch kan het opluchting en steun geven als je je ervaringen kan delen. Vandaar dat lotgenotencontact zo’n belangrijke meerwaarde kan zijn. Daarom bieden we de gelegenheid deel te nemen aan een groepsbegeleiding, begeleid door professionele hulpverleners.

"De Lege Stoel" gaat met een vaste groep van start en bestaat uit 8 bijeenkomsten, met maximaal 10 deelnemers.  Inschrijven is steeds mogelijk. Als er genoeg geïnteresseerden zijn, plannen we een groepsbegeleiding. We starten eerst met een individueel kennismakingsgesprek.

Rouwenden die deelnamen aan onze vorige  gespreksgroepen gaven achteraf de volgende feedback: “Het is ongelooflijk hoeveel steun ik kreeg van lotgenoten, in 1 woord begrepen de anderen wat ik bedoelde. Ik mag verdriet hebben, maar evengoed boos zijn, lachen of mezelf ontspannen. Ik heb ervaren dat lachen en wenen dicht bij elkaar liggen.”

Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem contact op met Titia Dergent (03/280 23 35) of Micheline Van Bosch (03/280 23 36).

Inschrijven

Bij: Titia Dergent
Organisatie: Support Team ZNA Middelheim
Telefoon: 03/280 23 35

Downloads

PDF - 264.79 KB

Adres

ZNA Middelheim

Lindendreef 1, 2020 Antwerpen
Bekijk in Google maps