Leuven, Danstuin
15 mei
13.00u - 14.00u

Dansen & Bewegen ... op 'onze' maat

Georganiseerd door

Eens te meer willen we vanuit ‘de Maretak’ tegemoet komen aan de alomgekende wetenschap dat bewegen uitermate belangrijk is tot het in stand houden of verbeteren van ieders levenskwaliteit. Wanneer we dit kunnen bewerkstelligen door in te spelen op jouw geliefkoosde ontspanning of passie, dan doet dit ons veel plezier.

Misschien was deze passie voor jou wel dansen maar is dit de laatste tijd meer en meer een ‘probleem’ geworden omwille van het verslechteren van je fysieke conditie? Misschien zie jij het niet meer goed zitten om je pasjes op de dansvloer te zetten? Ben je bang voor de commentaren vanaf de zijkant…of wil je jouw danspartner niet teleurstellen door het risico te nemen om halverwege te moeten afhaken omwille van de mogelijk opkomende vermoeidheid/pijn? We zijn dan ook blij dat we voor al deze hindernissen/belemmeringen een zeer goede oplossing kunnen aanbieden waardoor we hopen dat je jouw liefhebberij in het dansen zal kunnen (her)ontdekken.

Jawel, dankzij de oprichting van ‘Danstuin’ door een zeer gemotiveerde dansdocente met een groot hart wordt deze unieke kans geboden. Immers, na meer dan veertigduizend uren ervaring is het voor Hélène haar grote wens om haar passie voor het dansen ook te kunnen delen met mensen zoals jij. In haar dansstudio ‘Danstuin’ wil zij heel graag datgene aanbieden wat net nodig is voor mensen die met een chronische ziekte omgaan in hun leven maar toch net zo graag willen blijven bewegen door te kunnen dansen ‘op maat’.

Ben jij degene die misschien een beetje zat te wachten op deze kans of vindt je dit een uniek aanbod (wat zeker het geval is!) dat jou wel aanspreekt? Aarzel dan beslist niet en schrijf je meteen hieronder in om te dansen ‘op onze maat’ in de ‘Danstuin’ in het hartje van Leuven!

Zoals aangekondigd gaat dit initiatief telkens doorgaan op de eerste dinsdag van de maand, behalve in de schoolvakanties en feestdagen. De volgende sessie zal doorgaan op dinsdag 15 mei 2018 van 13u00 tot 14u00.

Inschrijven kan via www.demaretak.org/evenementen/danstuin

Hopelijk tot dan!

 

Inschrijven

Bij: Eddy Claes
Organisatie: de Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn
E-mailadres: info@demaretak.org
Telefoon: 0479/848055

Adres

Danstuin

Tiensestraat 47, 3000 Leuven
Bekijk in Google maps