Geraardsbergen, Algemeen Stedelijk Ziekenhuis
19 okt
09.00u - 16.00u

Dag tegen Kanker ASZ Campus Geraardsbergen

Georganiseerd door

Elke dag krijgen 113 Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Vroeg of laat krijgt ieder van ons te maken met kanker. Rechtstreeks of onrechtstreeks. Daarom organiseert Kom op tegen Kanker op donderdag 19 oktober 2017 de Dag tegen Kanker. Die dag zetten meer dan 100 ziekenhuizen en zorgorganisaties tal van activiteiten op touw. Ook wij doen mee. Ons programma ziet er als volgt uit:

We starten de dag met een ontbijtbuffet met lotgenoten. Het is een manier om de dag positief te starten door gezellig te tafelen en samen te zijn. Partners zijn welkom voor de kleine bijdrage van €3. Inschrijven voor deze activiteit is wel noodzakelijk omdat het aantal plaatsen beperkt is. Dit kan via 054/43.24.46. Het ontbijt start om 9u en eindigt om 11u.

Doorheen de dag kan je bij Isabelle De Cooman terecht voor meer informatie rond pruiken, sjaals, turbans etc. Zij staat je graag met raad en daad bij aan haar informatiestand van 9u tot 16u.

Om 14u geeft onze oncologe, dokter Van Heddeghem, een lezing rond "Screening en andere hot topics in de oncologie". Aansluitend is er nog de mogelijkheid om na te praten in onze koffiehoek en is er een attentie voorzien voor alle aanwezige kankerpatiënten.

Al deze activiteiten gaan door in gebouw Verhaeghe op de vierde verdieping. Je kan de pijlen volgen vanaf het onthaal.

Vergeet zeker ook niet aan het onthaal langs te gaan bij onze vrijwilligers van Kom op tegen Kanker om je gele lintje op te laten spelden!

Hopelijk tot dan!

Inschrijven

Telefoon: 054/43.24.46

Adres

Algemeen Stedelijk Ziekenhuis

Gasthuisstraat 4, 9500 Geraardsbergen (lokaal: Gebouw Verhaeghe 4e verdieping)
Bekijk in Google maps