Ruisbroek, LDC 't Paviljoentje
15 feb
14.00u - 16.00u

Creanamiddag 'de CREAtak' West-Brabant

Georganiseerd door

Onze vereniging ‘de Maretak vzw', afdeling West-Brabant, biedt jullie een maandelijkse crea-namiddag aan. Tijdens deze namiddag kan je als deelnemer meedoen aan een workshop die wordt aangeboden en begeleid door een ervaren lesgever, tevens lid van onze vereniging.

Er wordt telkens bij het inschrijven vermeld welke materialen de deelnemers eventueel dienen mee te brengen. Voor de overige materialen die nodig zijn tot het realiseren van ieders creatie tijdens de workshop wordt gezorgd door de organisatie. Daarom is het ook verplicht om zich vooraf in te schrijven wanneer men wenst deel te nemen aan een workshop tijdens deze crea-namiddagen.

Gezien er slechts een bepaald aantal deelnemers per workshop wordt toegelaten ontvangt u bij uw inschrijving een bevestiging hiervan per kerende e-mail. Er wordt dan ook gerekend op uw aanwezigheid van zodra u deze bevestiging van inschrijving ontvangt. Indien u uitzonderlijk toch niet kunt aanwezig zijn, dient u dit te verwittigen via e-mail of telefoon.

Het blijft ook steeds mogelijk voor leden van ‘de Maretak vzw’ om naar de crea-namiddagen te komen zonder dat men verplicht is tot deelneming aan de workshop. Hiervoor wordt een ‘doe-hoekje’ ingericht in het lokaal, waar men bijvoorbeeld terecht kan met of zonder een zelf meegebracht werkstukje of boek. Aangezien we deze activiteit tevens beschouwen als een soort van ‘lotgenotencontact’ is ook iedereen welkom voor ’n babbeltje.

Meer info en inschrijvingen: www.demaretak.org/evenementen/creatak-west

Inschrijven

Bij: Eddy Claes
Organisatie: de Maretak vzw
E-mailadres: info@demaretak.org
Telefoon: 0479/848055

Adres

LDC 't Paviljoentje

Fabriekstraat 1, 1601 Ruisbroek
Bekijk in Google maps