Lubbeek, LDC 'De Sleutel'
3 jun
13.30u - 16.00u

Crea-namiddag chronische pijn

Georganiseerd door

Onze vereniging ‘de Maretak vzw’ biedt jullie een maandelijkse crea-namiddag aan. Tijdens deze namiddag kan je deelnemen aan een workshop die wordt aangeboden en begeleid door een ervaren lesgeefster, tevens lid van onze vereniging.

Tevens zal worden vermeld welke materialen de deelnemers eventueel dienen mee te brengen. Voor de overige materialen die nodig zijn tot het realiseren van ieders creatie tijdens de workshop wordt gezorgd door de organisatie. Daarom is het ook verplicht om zich vooraf in te schrijven wanneer men wenst deel te nemen aan de workshop tijdens deze crea-namiddagen.

Gezien er slechts een bepaald aantal deelnemers voor de workshop wordt toegelaten ontvangt u bij uw inschrijving een bevestiging hiervan per kerende e-mail. Er wordt dan ook gerekend op uw aanwezigheid van zodra u deze bevestiging van inschrijving ontvangt. Indien u uitzonderlijk toch niet kunt aanwezig zijn, dient u dit te verwittigen via e-mail of telefoon.

Workshop

Deze keer gaan we Rubens achterna.

‘Doe-hoekje’

Het blijft ook steeds mogelijk voor leden van ‘de Maretak vzw’ om naar de crea-namiddagen te komen zonder dat men verplicht is tot deelneming aan een workshop. Hiervoor wordt een ‘doe-hoekje’ ingericht in het lokaal, waar men bijvoorbeeld terecht kan met of zonder een zelf meegebracht werkstukje of boek. Aangezien we deze activiteit tevens beschouwen als een soort van ‘lotgenotencontact’ is ook iedereen welkom voor ’n babbeltje.

Praktisch

De CREAtak gaat door in het LDC ‘De Sleutel, Staatsbaan 124, 3210 Lubbeek.

Voor deelname aan de workshop vragen we 5€. Hierin zit een drankje inbegrepen en eventueel gebruik van materiaal.

Meer info & inschrijvingen: https://www.demaretak.org/agenda/activiteiten

Iedereen welkom!

 

 

Inschrijven

Bij: Eddy Claes
Organisatie: De Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn
E-mailadres: info@demaretak.org
Telefoon: 0479/848055

Adres

LDC 'De Sleutel'

Staatsbaan 124, 3210 Lubbeek
Bekijk in Google maps