Watermaal-Bosvoorde, halte Wiener
20 aug
13.15u

BOfort is Riebedebie: de Groene Wandeling - ‘Het Zoniënwoud en het zuiden van Ukkel’

Georganiseerd door

Brussel, hoofdstad van Europa, heeft maar liefst 122 groene ruimtes met een grote dieren- en plantenrijkdom. Leefmilieu Brussel heeft een Groene Wandeling van 60 km aangelegd door parken, natuurgebieden en beschermde landschappen. Deze zomer ontdekken we met de hulp van onze gidsen dit wandelnetwerk, opgedeeld in 7 aparte wandelingen.

Op 20 augustus doen we de wandeling ‘Het Zoniënwoud en het zuiden van Ukkel’

Afstand: 8 km

Startplaats: halte Wiener

Aankomstplaats: tramhalte Engeland

We vetrekken aan halte Wiener om 13:15 uur (te bereiken met bus 95, die aan de Beurs vertrekt), bus 17 (richting Heiligenborre) of tram 94 (traject Louisa – Trammuseum). Vandaag doorkruis je via een heuvelige wandeling het Zoniënwoud, groene woonwijken en grote natuurgebieden. Je start met het Solvaypark om dan het Zoniënwoud te verkennen. Na deze welvermaarde kathedraal van beuken kom je langs de Verrewinkel- en Buysdellebossen en de natuurreservaten Kriekenput en Kinsendael. We eindigen aan tramhalte Engeland waar tram 51 je richting Stadion terugbrengt (aan halte Globe kan je overstappen op tramlijn 4 richting Noordstation).

Mondmaskers zijn verplicht bij deze activiteit om de veiligheid voor iedereen zo hoog mogelijk te houden! Vergeet je mondmasker dus niet mee te nemen!!!
Inschrijven via bofort@bop.brussels!!!!

Inschrijven

Bij: BOfort-team
Organisatie: BOfort
E-mailadres: bofort@bop.brussels
Telefoon: 022100472

Adres

halte Wiener

halte Wiener, 1170 Watermaal-Bosvoorde (lokaal: BOfort)
Bekijk in Google maps