Brussel, Mini-Europa
7 aug
14.00u - 17.00u

Bezoek Mini-Europa

Georganiseerd door

Op zondag 7 augustus 2022, 14u-17u, organiseert onze vereniging ‘de Maretak vzw’ een voor iedereen toegankelijke en aangename namiddag in Mini-Europa, Brupark te Brussel. Deze ontspannende zomeractiviteit is in de eerste plaats gericht op mensen die met chronische pijn hebben te maken doch iedereen (partners, vrienden, …) die graag van deze ontspannende openluchtactiviteit wil genieten is van harte welkom!

Deze verkennende wandeltocht door verschillende landen van Europa is volledig en goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. We zijn dit zelf gaan uittesten met een rolstoel. Mini-Europa heeft ook enkele rolstoelen gratis ter beschikking (waarborg 20€ die je terugkrijgt).

We spreken af aan de ingang van Mini-Europa die gelegen is op de Voetballaan in Brupark, 1020 Brussel. Deze ingang is bedoeld voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden.

Als bijdrage tot deelname vragen we 8 € (ingang en consumptie inbegrepen). Voor leden van 'de Maretak vzw' en de Vlaamse Pijnliga is de deelnameprijs 5€. Dit kan in cash of elektronisch met Payconiq ter plaatse betaald worden.

Graag vooraf inschrijven uiterlijk tegen maandag 1 augustus 2022.

Iedereen welkom!

Inschrijven

Bij: Eddy Claes
Organisatie: De Maretak vzw, vereniging voor mensen met chronische pijn
E-mailadres: info@demaretak.org
Telefoon: 0479/848055

Adres

Mini-Europa

Voetballaan, Brupark, 1020 Brussel
Bekijk in Google maps