Overijse, De Bosuil
21 sep
10.00u

bewegingsdag, warm aanbevolen voor alle melanoompatiënten en hun naastbestaanden.

Georganiseerd door

Melanoompunt organiseert activiteiten op voor patiënten èn naastbestaanden. In het verleden hebben we al studiedagen, familiedagen en ontmoetingsdagen georganiseerd. Nu het mooie weer ons naar buiten lokt, lanceren we eens een bewegingsdag. Hiervoor hebbben we het decor van de Druivenstreek gekozen Overijse. Laat je echter niet afschrikken door de heuvels van de Brusselse Rand. Inderdaad, we bieden sportieve activiteiten aan : stappen en fietsen, maar we houden we de drempel laag. Wandelen en fietsen kan op een korte of lange afstand. Verder staan er tandems klaar, zodat de sterke fietsers (die wij leveren!) een zetje geven aan wie minder conditie heeft.

Wie zin heeft in een kalme activiteit, kan ook yoga bedrijven.

tot slot : wie nu eens wil ondergedompeld worden in de druivenkweek kan aansluiten bij het bezoek aan de 'Soniën serres'.

De dag gaat van 13 tot 18 u. door in Overijse : Cultureel Centrum De Bosuil aan de rand van het zoniënbos (Witherendreef 1, Overijse) --> (1e afslag op de E411 als je over de ring aankomt).

De activiteiten duren van 13 u. tot 16.30 u, maar we sluiten af met een praatcafé tot 18 u. Want praten, delen en leren van elkaars ervaring doet zo'n goed.

Hou de site van Melanoompunt in het oog : https://www.melanoompunt.be/

Inschrijven

Bij: Luc Chalmet
Organisatie: Melanoompunt vzw
Telefoon: 0491 74 56 06

Adres

De Bosuil

Witherendreef 1, 3090 Overijse
Bekijk in Google maps