online, -
17 feb
19.30u

Back on Track inspiration: webinar positieve mindset

Georganiseerd door

Tijdens het webinar “positieve mindset” maak je kennis met een aantal attitudes die helpen om je enerzijds bewust te worden van jouw mindset, alsook wat je kan doen om deze verder te ontwikkelen. Want werken aan de mindset is nooit af. Het lijkt op een bril die we regelmatig kuisen zodat onze kijk op de wereld en onszelf helder blijft.
Rachel vergelijkt deze attitudes met ingrediënten van een heerlijk recept. Een recept dat je in verbinding brengt met jezelf en anderen.
Het gaat o.a. over aandacht geven, je kwetsbaar kunnen opstellen, het belang van psychologische veiligheid, de kracht van hulp en moed, de ontdekkende kracht van de nieuwsgierigheid en de mogelijkheid om jouw respons te kiezen i.f.v. wat belangrijk voor je is.
________________

Deelname aan het webinar: 10 EUR tvv Back on Track vzw
inschrijven via de link: 
https://tweg.webinargeek.com/positievemindset?cst=bot
________________

Met Back on Track inspiration bieden we een breed en laagdrempelig aanbod aan van lezingen en workshops voor iedereen die geconfronteerd wordt met kanker: patiënten, naasten, mantelzorgers, zorg - en verpleegkundigen, artsen, psychologen, oncocoaches, ... .

________________

Deze activiteit werd mede mogelijk gemaakt door de National Loterij en onze partner Villa Zomernest: een inloophuis voor mensen met en na kanker.

 
 

Inschrijven

Organisatie: Back on Track foundation
E-mailadres: helena@wearemany.be

Adres

-

-, - online
Bekijk in Google maps