27 jan |
Als spaghetti naar karton smaakt: tips bij smaakverandering
Smaak- en reukveranderingen kunnen optreden als gevolg van een ziekte of behandeling. Wat u eet, kan plots anders smaken, terwijl het niet anders is klaargemaakt. Het is dan plotseling erg zoet, bitter, zuur, zout, flauw of vies.
In deze praktische sessie worden er tips gegeven bij smaakveranderingen en geurveranderingen en wordt u geholpen in het zoeken naar alternatieven.
Voor wie?
Voor alle mensen met kanker en hun naasten
De sessie wordt geleid door een diëtiste, er is steeds ruimte om vragen te stellen.
Deelname aan deze sessie is gratis.
Inschrijven is verplicht en kan via www.uzleuven.be/lki/infosessies. Gelieve ten laatste 3 dagen voor de sessie in te schrijven. Uw inschrijving is pas definitief na bevestiging.
Meer info over andere sessie in UZ LEUVEN via dezelfde website; www.uzleven.be/lki/infosessies.