Bornem, Cultuurcentrum Ter Dilft
20 okt
09.30u - 17.00u

35ste landelijke dag voor ouders van een overleden kind op 20 oktober in het CC Ter Dilft in Bornem

Georganiseerd door

De Landelijke dag heeft als titel: VERBONDENHEID. Een dag waarop lotgenoten uit heel Vlaanderen met elkaar verbonden door het verlies van een kind, elkaar kunnen ontmoeten. Er is gelegenheid om met een O.V.O.K.- medewerker te praten. Niet enkel lotgenoten, maar ook familieleden, vrienden, hulpverleners en anderen die hen een warm hart toedragen zijn welkom op deze dag. Een jonge moeder die haar dochtertje kort na de geboorte verloor gaat getuigen. Daarna geeft Prof. dr. Manu Keirse een duiding. Hij schreef vele boeken over verschillende vormen van verdriet en verlies en is een boeiende spreker.

In de namiddag is er keuze uit verschillende activiteiten: wandelen, theatervoorstellling GIF en verschillende workshops, meditatie, mandala, djembé.

I.s.m. Missing You wordt een kinderwerking georganiseerd. Samen met andere jongens en meisjes die een broer of zus verloren, kunnen ze praten en luisteren. Ook wordt er geknutseld, getekend...... Als ontspanning wordt djembé en muurklimmen georganiseerd.

De kinderen en jongeren van het jeugdballet van de Leuvense kunstacademie geven het beste van zichzelf in de balletvoorstelling.

Inschrijven

Bij: Georges Blauwet
Organisatie: OVOK vzw
Telefoon: 011 54 33 74
Website: www.ovok.be

Adres

Cultuurcentrum Ter Dilft

Sint-Amandsesteenweg 41-43, 2880 Bornem
Bekijk in Google maps