De Boezemvriendinnen

Wij zijn ‘Vrouwen met borstkanker voor vrouwen met borstkanker’ en werken in de regio Eeklo.

Op het moment dat u verneemt dat borstkanker uw leven binnen is geslopen, wordt plots alles anders. Wat gisteren nog zo vanzelfsprekend leek, is vandaag niet meer …

Uw leefwereld, sociale contacten en dagdagelijkse activiteiten worden overhoop gehaald en er treedt niet zelden een vervreemding ten aanzien van uw eigen lichaam op. Leren omgaan met deze veranderingen is niet vanzelfsprekend.

Het delen van ervaringen, moeilijke momenten en angsten kan leiden tot nieuwe inzichten of andere wegen om met uw verdriet en emoties om te gaan. Soms is gewoon ‘begrepen’ worden door mensen die hetzelfde hebben doorgemaakt, al een hele steun.

Wat doen we?

We komen elke 1ste woensdag van de maand samen in het dorpshuis van Watervliet. Er is een koffiemoment van 10u -12u en van 19u - 21u.

Contactgegevens

De Boezemvriendinnen

Molenstraat 72, 9988 Watervliet Bekijk in Google maps

Forum

Music For Life 2017

Beste leden,

De campagne van Music For Life naar aanleiding van de Warmste Week 2017 wenst dit jaar meer bewustzijn te creëren voor mensen die leven met kanker of mensen die hier al dan niet rechtstreeks door getroffen zijn of hiermee te maken kregen in hun leven. Music For Life wenst wederom een fotocampagne (geen video/ getuigenis) te organiseren. Hiervoor is men dringend op zoek naar mensen die graag zouden meewerken aan deze mooie campagne.
Dit zou doorgaan op 12 of 13 oktober (enkele uurtjes, afhankelijk van uw beschikbaarheid). Hier is ook een vergoeding voor voorzien. Uiteraard gaat het hier meer over het groter geheel

Nolvadex-D

Ik neem nu Nolvadex-D al van 2015 ik heb er veel spierpijnen van en mijn haar is ook veel dunner geworden ik dit normaal ?