Copyright en privacy

Alle informatie op deze website mag u vrij gebruiken voor privé-doeleinden. U mag de informatie op deze site gratis verspreiden in familiekring.

Copyright

Alle informatie op deze website mag u vrij gebruiken voor privé-doeleinden. U mag de informatie op deze site gratis verspreiden in familiekring. Als u informatie naar een ruimer publiek wil verspreiden, moet u hiervoor de expliciete toestemming vragen. De teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. U kunt uw verzoek sturen naar webmaster@komoptegenkanker.be.

Aansprakelijkheid

Allesoverkanker.be streeft ernaar u zo goed mogelijk en correct te informeren. De informatie op de website wordt vooraf nauwkeurig op zijn juistheid gecontroleerd. Mocht de informatie toch fouten bevatten, dan kan Kom op tegen Kanker hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Allesoverkanker.be neemt ook links op naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend informatief bedoeld. Allesoverkanker.be controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Linkenbeleid

Links naar allesoverkanker.be

Allesoverkanker.be moedigt linken naar haar website aan. Als u een link naar allesoverkanker.be wil leggen, gelieve te linken naar http://www.allesoverkanker.be. Als u een beschrijving van deze website aan uw link wil toevoegen, kan u het volgende gebruiken:

Allesoverkanker.be is een website waar (ex-)kankerpatiënten en hun omgeving terechtkunnen voor alle informatie rond kanker (medisch, psychosociaal, lotgenotencontact, activiteiten …). Allesoverkanker.be is een initiatief van Kom op tegen Kanker.

Ook diep linken, of linken naar aparte pagina's binnen deze website, kan.

Links op allesoverkanker.be

Kom op tegen Kanker neemt ook links op naar andere websites. Ze hanteert daarbij onder andere de volgende criteria. De website

  • vult de informatie op allesoverkanker.be aan of versterkt ze
  • biedt geloofwaardige, accurate, actuele informatie met een stevige wetenschappelijke basis
  • wordt geregeld herwerkt en geüpdatet

Privacybeleid

Persoonlijke gegevens die u op allesoverkanker.be invoert, bijv. door een abonnement op een nieuwsbrief te nemen enz., worden in het adressenbestand van Kom op tegen Kanker opgenomen en bewaard. Kom op tegen Kanker verwerkt deze gegevens om aan uw verzoek te voldoen en u een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden. De gegevens kunnen ook gebruikt worden om u te informeren over verwante diensten en producten van Kom op tegen Kanker.

Kom op tegen Kanker geeft deze persoonlijke gegevens niet door aan derden. U heeft op elk moment recht op inzage in deze gegevens om ze te laten verbeteren of te verwijderen.

Klikgedrag

Op allesoverkanker.be worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren en om algemene demografische informatie te verzamelen.  

Gebruik van cookies

Lees hier meer over het cookiebeleid van Kom op tegen Kanker.